Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures, maar pas jij in het profiel, dan nodigen we je uit om een open sollicitatie te sturen. Wij gaan graag in gesprek met nieuw talent!

Functiebeschrijving

Actiflow is op zoek naar een adviseur bouwfysica, die een toegevoegde waarde kan leveren aan ons team. In de eerste plaats voer je gebouwsimulaties uit, waarvan aerodynamische studies met CFD het belangrijkste onderdeel vormen. Zo voer je o.a. complexe windonderzoeken en binnenklimaatstudies uit voor bestaande en nieuwe gebouwen. Op basis van de simulatieresultaten en jouw algemene bouwkundige en bouwfysische kennis adviseer je ingenieurs, architecten en ontwikkelaars met als doel het ontwerp van hun gebouw te optimaliseren. Je presenteert jouw resultaten bij de klant en zit mee aan tafel om samen met de klant oplossingen te bedenken voor hun uitdagingen.


Wie zoeken wij?

We zoeken een gemotiveerde collega die helder communiceert en ondernemend is ingesteld. Dit houdt in dat je bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen en dat je goed onderbouwde beslissingen durft te nemen. Je bent creatief, maar ook nauwkeurig en resultaatgericht. Er wordt een pragmatische insteek verwacht, waarbij de kwaliteit van de oplossing altijd centraal staat.


Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding HBO of TU
  • Opleiding of relevante ervaring in bouwfysica en gebouwsimulaties
  • Relevante ervaring met CFD is een pre, maar geen noodzaak
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis van CAD-pakketten is een pre
  • Gedegen kennis van de normstelling in een pre
  • Enkele jaren relevante werkervaring is een pre


Wat bieden wij jou?

Actiflow biedt je een boeiende en afwisselende baan met een informele werksfeer. Je werkt samen met vakkundige collega’s in een inspirerende en leerrijke omgeving. Binnen de gestelde randvoorwaarden krijg je de vrijheid om zelf invulling te geven aan je verantwoordelijkheden. Je wordt beloond met een passend salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden.


Contact

Interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar contact@actiflow.com.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Eric Terry: +31(0)76 54 22 220

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld