Specialisten in bezonningsstudie

Ruim 15 jaar ervaring in bezonningonderzoek

Bezonningsstudie

Bezonningsstudies spelen een cruciale rol in het ontwerp en de planning van gebouwen en steden. Ze bieden inzicht in hoe de zonnestraling zich gedraagt in verschillende seizoenen en tijden van de dag, waardoor ontwerpers kunnen anticiperen op veranderende licht- en warmtepatronen. Dit helpt niet alleen bij het creëren van aangename en functionele ruimtes, maar ook bij het optimaliseren van energieprestaties en het bevorderen van duurzaamheid.

Bij Actiflow hebben we meer dan 15 jaar ervaring in het uitvoeren van hoogwaardige bezonningsstudies. Als toonaangevend adviesbureau bieden we ondersteuning aan onder andere architecten, ontwikkelaars en ingenieursbureaus gedurende alle fasen in een project.

Bij Actiflow beschikken we over geavanceerde tools en technieken om nauwkeurige bezonningsstudies uit te voeren. Ons team van deskundige professionals combineert gegevensanalyse met geavanceerde modelleringstechnieken om gedetailleerde inzichten te bieden in de zonnestraling en de effecten ervan op gebouwen en openbare ruimten.

Neem contact op

  Naam *

  Bedrijfsnaam *

  Email *

  Telefoon *

  Bericht *

  Velden met een * zijn verplicht.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google
  Privacy Policy en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

  Over Actiflow

  Sinds de oprichting als spin-off van de TU Delft in 2005, heeft Actiflow zich ontwikkeld tot een toonaangevend adviesbureau op het gebied van bezonningsonderzoek en windstudie. Met ons ervaren team van ingenieurs en consultants zijn we gespecialiseerd in de toepassingen in de bouwfysica en streven we ernaar om innovatieve, praktische oplossingen op maat te bieden voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers.

  Onze diepgaande kennis stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor een breed scala aan projecten, variërend van stadsontwikkeling tot individuele architectonische ontwerpen. Of het nu gaat om het maximaliseren van natuurlijk licht in een woonomgeving of het minimaliseren van zonnewarmte in commerciële gebouwen, wij streven ernaar om comfortabele en energie-efficiënte ruimtes te creëren.

  Met betrouwbare analyses en deskundig advies ondersteunen we architecten, ontwikkelaars en ingenieursbureaus op het gebied van ontwerp en bouw,  maar ook bij het naleven van geldende wet- en regelgeving. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor bezonningsstudies?  Neem contact op en we helpen u graag verder.

  Recente projecten