As we are looking for a native Dutch speaking candidate, this vacancy text is written in Dutch.

Het bedrijf

Actiflow is expert in fluid dynamics. We zijn een ingenieursbureau dat luchtstroming visualiseert aan de hand van CFD-computersimulaties. De resultaten van onze computersimulaties bieden onze klanten een uitgebreid inzicht in de werking van hun gebouw, systeem of product. Op basis van dit inzicht worden onze klanten op een heldere manier geadviseerd hoe zij hun gebouw, systeem of product kunnen verbeteren.

Projecten in de bouw vormen een belangrijk onderdeel van de activiteiten van Actiflow, en we zien in deze sector nog veel groeipotentieel. Daarom hebben we in 2016 een aparte groep opgezet van CAD-engineers, bouwfysici en CFD-experts die zich met deze sector bezighouden. Op dit moment adviseren we met name op het gebied van windcomfort en windbelasting, binnenklimaat, koeling van datacenters en verspreiding van rook en warmte bij brand.

Functiebeschrijving

Actiflow is op zoek naar een parttime of fulltime CAD-engineer of bouwkundig tekenaar, die een toegevoegde waarde kan leveren aan ons bouwteam. In de eerste plaats bereid je gebouwsimulaties voor, wat betekent dat je 3D CAD-tekeningen maakt van gebouwen, vaak inclusief hun ruime omgeving, die geschikt zijn voor latere CFD-analyse. Voor het opmaken van de tekeningen maak je gebruik van de input van de klant, en informatie die je kan vinden op het internet. Voor afstemming van de informatie communiceer je met de klant, en intern met je collega’s.

Wie zoeken wij?

We zoeken een gemotiveerde collega die voldoening haalt uit het maken van mooie 3D modellen van gebouwen en steden. Verder verwachten we dat je duidelijk kan communiceren met klanten, zowel telefonisch als per e-mail. Je bent in staat om zelfstandig te werken en goed onderbouwde beslissingen te nemen. Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht, met oog voor de praktijk.

Functie-eisen

  • Minimaal afgeronde mbo-opleiding
  • Uitgebreide ervaring met Rhinoceros, SolidWorks en/of andere CAD-pakketten
  • Goed in communicatie en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Persoonlijke interesse in 3D modelleren en simulatie
  • Affiniteit met de bouw en met bouwfysica is een pre

Wat bieden wij jou?

Actiflow biedt je een boeiende baan in een jong ingenieursteam met een informele werksfeer. Je werkt samen met vakkundige collega’s in een inspirerende en leerrijke omgeving. Binnen de gestelde randvoorwaarden krijg je de vrijheid om zelf invulling te geven aan je verantwoordelijkheden. Je wordt beloond met een passend salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Contact

Interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar contact@actiflow.com.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Eric Terry: +31(0)76 54 22 220